Personlig Træning - Ude i det fri til og med Oktober!

Ønsker du træning i mere rolige omgivelser uden store spejle, mange mennesker og maskiner du måske ikke helt ved hvordan du skal bruge? Savner du at blive motiveret, støttet og udfordret? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hvad kan personlig træning gøre for mig?
Personlig træning er for alle uanset om du er ny indenfor træning, er gået i stå med træningen eller er vant til at træne.

Da der er stærk sammenhæng mellem krop og sind, har jeg særligt fokus på at hjælpe dig med at finde frem til, at du ikke behøver være på diæt eller kostplan for at opnå et varigt vægttab og en krop du er glad for.

Uanset om dit mål er vægttab, øget kondition, sundere livsstil, øget styrke eller afhjælpning/forebyggelse af skader, møder jeg dig hvor du er i dit liv og udarbejder en skræddersyet plan for dig til at opnå langsigterede, realistiske resultater.

Som passioneret træner og fysioterapeut brænder jeg for at hjælpe mennesker med at opnå deres ønsker gennem motivation, støtte og indføling. Vigtigst af alt skal det være sjovt, give energi og velvære at træne sin krop! Dette sørger jeg for ved at kombinere min brede viden indenfor kroppen gennem blandt andet elementer fra Body-SDS træning, funktionel styrketræning, yoga og pilates.

Træningsudstyr:

  • TRX
  • Bolde
  • Elastikker
  • Medicinbolde og kettlebells
  • Egen kropsvægt
  • Sjippetorv
  • 6-Directions Sliders

Til og med oktober foregår træningen udendørs, da jeg elsker at implementere naturen og den friske luft i træningen, da jeg tror på det er sundt for krop og sjæl! Vælg mellem Amager strandpark eller Fælledparken! 

Fra november (eller før hvis vejret ikke er med os) foregår træningen i klinikken på Knabostræde. 

Træningen har 60 minutters varighed og mit ønske er, at du vil gå herfra med en følelse af at blive mødt, set og hørt samt med et smil på læben og fornyet energi!

Træning hjemme i stuen! Jeg tilbyder også træning i dit private hjem hvor jeg medbringer træningsudstyr til døren! 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

INFO! En kombination med Kostvejledning er oplagt i forbindelse med Personlig Træning.  Læs mere om Kostvejledning her

Luk menu