Børn- og babybehandling

Lærer man børn at lytte og reagere på kroppens signaler, vil barnet etablere mere frihed i sit “indre rum”. At tage sig af barnets udfordringer tidligt, vil være en kæmpe gave for barnets fremtidige voksenliv, hvor det er mere udfordrende at bryde gamle mønstre og gener.

Hvad kan behandlingen gøre for mit barn eller teenager? (2-17 år)

Body-SDS behandlinger har hjulpet mange børn med forskellige udfordringer. Eksem, astma, tics, angst, ensomhed og tristhed er blot nogle af de udforinger mange børn kan møde!

På det mentale og psykiske plan, kan behandlingen gennem massage, samtale og vejrtrækning give børn mere indre ro, energi og velvære i krop og sund. Body-SDS kan øge rummeligheden hos børn til nemmere at klare hverdagens udfordringer i det moderne samfund som:

  • Mobning
  • Skilsmisser
  • Pres fra sociale medier

Børn har ofte lettere at behandle end voksne, da børn som oftest er mere ligetil. De udtrykker sig ved f.eks. at græde, når de er kede af det. Dog ikke altid – oplever barnet at der ikke er plads til at udtrykke sine følelser og behover kan det dog omvendt medføre, at barnet lukker ned for at tilpasse sig og beskytte sig selv.

At tage sig af barnets udforinger i en tidlig alder kan være den største gave for barnets fremtidige voksenliv. Behandlingen varer ca. 50 minutter.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

 

teenager, renset
cute 4

Hvad kan behandlingen gøre for mit spædbarn eller baby? (0-1 år)

Som fysioterapeut og kropsterapeut tilbyder jeg behandlingen til spædbørn og babyer fra 0-1 år. Dit spædbarn kan have gavn af en Body-SDS behandling allerede fra helt spæd. Det kan være relevant ved udfordringer som eksem, astma, tics, refluks, kolik, afføringsproblematikker og andre ubalancer du som forældre måske endnu ikke har fået afklaret.

En behandling med teknikker specifikt til babyer, kan have en positiv effekt på bl.a.a fordøjelse og kropsfornemmelse. Behandlingerne vil desuden skabe mere ro og tillid hos den lille.

Har du som forældre været igennem en udfordrende fødsel kan dette medføre gener eller mindre/større skævheder hos dit barn. Helt fra nyfødt kan behandlingen rette op på disse – griber der tidligt ind, kan det undgås at kroppens gener udvikler sig til flere gennem livet, som så kan være mere udfordrende at rette op på.

På det psykiske plan, kan den lille være blevet påvirket af dine omgivelse både mens barnet lå i maven og efterfølgende, hvis der har været uro omkring den lille. Her kan behandlingen hjælpe med at berolige nervesystemet og skabe ro, plads og balance i kroppen.

Da den lille ofte ikke har brug for en hel time på briksen, varer en behandling typisk ca. 45 minutter.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

Luk menu