Børn og Babybehandling

Lærer man børn at rumme, lytte og reagere på kroppens signaler og følelser, vil barnet etablere mere frihed og tryghed i sig selv samt tillid til andre. At tage sig af barnets udfordringer tidligt, vil være en kæmpe gave for barnets fremtidige voksenliv, hvor det ofte er mere udfordrende at bryde gamle mønstre.

Hvad kan behandlingen gøre for mit barn eller teenager? (2-17 år)

Body-SDS behandlinger har hjulpet mange børn med forskellige udfordringer som eksem, astma, tics, angst, stress, ensomhed, selvværd og depression, som blot er nogle af de udfordringer mange børn kan møde!

På det mentale og psykiske plan, kan behandlingen gennem massage, samtale og vejrtrækning give børn mere indre ro, energi og velvære i krop og sind. Body-SDS kan øge rummeligheden hos børn til nemmere at klare hverdagens udfordringer i det moderne samfund som fx.:

  • Mobning
  • Skilsmisser
  • Pres fra sociale medier
  • Sociale udfordringer 

Børn er ofte lettere at behandle end voksne, da børn som oftest er mere ligetil og umiddelbare. De udtrykker sig ved f.eks. ofte gennem gråd, når de er kede af det eller ved at udvise vrede, når de mærker vrede og dermed giver følelsen plads, så den ikke hober sig op i krop og sind. Dog ikke altid – oplever barnet at der ikke er plads til at udtrykke sine følelser og behov, kan det dog omvendt medføre, at barnet ubevidst lukker ned for at tilpasse sig og beskytte sig selv.

Behandlingen varer ca. 60 minutter.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

Hvad kan behandlingen gøre for mit spædbarn eller baby? (0-1 år)

Som fysioterapeut og kropsterapeut tilbyder jeg behandlinger til spædbørn og babyer fra 0-1 år. Dit spædbarn kan have stor gavn af en Body-SDS behandling allerede fra helt spæd. Det kan være relevant ved udfordringer som fx. eksem, en skæv nakke eller ryg fra fødslen, en traumatisk fødsel, astma, tics, refluks, kolik, afføringsproblematikker og andre ubalancer, du som forældre måske endnu ikke har fået afklaret.

En behandling med teknikker specifikt til babyer, kan have en positiv effekt på bl.a fordøjelse og kropsfornemmelse. Behandlingerne vil desuden skabe mere ro og tillid hos den lille.

Har du som forældre været igennem en udfordrende fødsel kan dette medføre gener eller mindre/større skævheder hos dit barn. Helt fra nyfødt kan behandlingen rette op på disse – griber der tidligt ind, kan det undgås at kroppens gener udvikler sig til flere gennem livet, som så kan være mere udfordrende at rette op på.

På det psykiske plan, kan den lille være blevet påvirket af dine omgivelse både mens barnet lå i maven og efterfølgende, hvis der har været uro omkring den lille. Her kan behandlingen hjælpe med at berolige nervesystemet og skabe ro, plads og balance i kroppen.

Behandlingen varer ca. 60 minutter ofte med pauser, da en time ellers kan være for lang tid for den lille.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time.

Luk menu