Kostvejledning

Holistisk kostvejledning

Hos mig finder du ikke strenge diæter, kostplaner og restriktioner! Jeg ved fra min egen historie, at det ikke er vejen frem til et vedvarende vægttab eller glæde, men at årsagerne til, at en person kan have svært ved at tabe sig, ofte bunder i noget andet. Derfor mener jeg, at det der ofte ligger bag de barrierer vi møder i vores liv, skal bearbejdes først eller samtidig med et forløb hos mig.

I mange år levede jeg sådan, at jeg skulle spise ”sundt” i hverdagene og kun måtte spise ”usundt” i weekenden. Det resulterede i, at jeg ’mistede kontrollen’ og overspiste ”usund” mad i weekenden, havde dårlig samvittighed og måtte kontrollere mig selv hele ugen efter med ”sund mad” og masser træning inden det samme skete weekenden efter – og sådan kørte møllen. Denne måde at leve på viste sig at bunde i meget andet end mit forhold til mad og træning – nemlig en indre uro og det at have brug for kontrol, fordi der var kaos indeni mig. Jeg havde ikke kontakt til min krop, og alting foregik oppe i mit hoved, så hvordan skulle jeg kunne mærke hvad min krop havde brug for? Jeg gik hos en terapeut, der fortalte mig, at det ikke var mit forhold til mad og træning vi skulle tale om, men det der lå bag. Hun fortalte også, at jeg lige så gerne måtte spise slik om onsdagen som om lørdagen, hvis jeg havde lyst til det. Og at der ikke var noget der var usundt, men det handlede om mængder. Det var en stor gave og lettelse at indse. Derfra krævede det meget arbejde med mig selv, men jeg lover dig, at det kan lade sig gøre – og jeg vil meget gerne hjælpe dig på vej!

kostvejledning_mad
kostvejledning_mad2

Jeg har i mange år dyrket meget hård træning. Det var før jeg begyndte at arbejde med mig selv. I dag kan jeg se, at træningen ikke gjorde mig glad. Den gjorde mig faktisk mere stresset end jeg var i forvejen. Det handlede om hvor mange kalorier jeg forbrændte, hvor langt jeg løb, hvor mange kilo jeg løftede, og der var altid et mål. Det var kontrol frem for et frirum. Jeg mærkede ikke efter hvad jeg faktisk havde brug for og lyst.  I dag finder jeg glæde i, at mærke efter hvad jeg har lyst til at lave – nogle dage er det måske en gåtur og yoga, andre dage kan det være en form for styrketræning og løb – men jeg tæller aldrig kalorier eller sætter mål, for det gør mig ikke glad.

Jeg kan hjælpe dig uanset hvad dit mål måtte være, men jeg har særlig stor interesse og styrke i, at hjælpe mennesker der har det svært med deres krop, med at finde frem til årsagerne bag. Jeg kan hjælpe dig med at indse, at du ikke behøver være på diæt for at opnå et varigt vægttab og en større selvkærlighed.

 

Kontakt mig endelig for en uforpligtende gratis samtale!

Luk menu