Kostvejledning

Her finder du ikke strenge diæter, kostplaner og restriktioner

Som holistisk og tværfaglighed vejleder hjælper jeg dig med at indse, at du ikke behøver være på diæt for at opnå et varigt vægttab, forbedring af sundhed og en større selvkærlighed.

Med udgangspunkt i min egen historie… ved jeg at det ikke er vejen frem til et vedvarende vægttab eller indre glæde, men at årsagerne til at en person kan have det svært med at tabe sig, ofte bunder i noget andet. Hos mig bliver du derfor mødt som et helt menneske, da det der ofte ligger bag de barrierer vi møder i vores liv, skal bearbejdes først eller samtidig med et forløb hos mig.

Jeg kan derfor hjælpe dig uanset hvad dit mål måtte være, da jeg har særlig stor interesse og styrke i, at hjælpe mennesker der har det svært med deres krop, med at finde frem til årsagerne bag

De hyppigste årsager til at få kostvejledning er:

  • Overvægt
  • Fordøjelsesbesvær og mavesmerter
  • Overtræning og høje krav til sig selv
  • Lavt energi niveau
  • Nedtrykthed og tristhed
  • Overspisning eller kontrolleret kost
  • Livsstilsændring og bedre kostvaner
  • Graviditet

Med årevis erfaring om at skulle spise “sundt” i hverdagen og kun måtte spise “usundt” i weekenden, kender jeg til at have dårlig samvittighed og bagefter overtræning for kompensation af den usunde kost. Jeg kender til at være fanget i en ond spiral. Denne måde at leve på viste sig at bunde i meget andet end mit forhold til mad og træning – nemlig indre uro og det at have brug for kontrol, fordi der var kaos indeni mig. Jeg havde ikke kontakt til min krop og alting foregik oppe i mit hoved, så hvordan skulle jeg kunne mærke hvad min krop havde brug for?

Jeg lærte at det ikke var mit forhold til mad og træning som var problemet, men at det der lå bag. At det er okay at spise slik om onsdagen og lørdagen, hvis lysten er der. Det handler blot om mængden af det. Det var en stor gave og lettelse at indse. Det kræver meget arbejde med sig selv, me uanset om du har de samme problemer eller det stik modsatte så lover dig dig, at det kan lade sig gøre også for dig – og jeg vil gerne hjælpe dig på vej!

kostvejledning_mad
kostvejledning_2

Hvordan foregår en kostvejledning?

En samtale hvor jeg stiller en række spørgsmål relateret til dine kostvander, dit helbred, både på nuværende tidspunkt og tidligere i livet. Vores kostvaner er nogle som vi udvikler igennem livet, særligt i barndommen. Du vil også blive spurgt ind til din trivsel i hverdagen, tidligere hændelser, så som sygdomsforløb, traumatiske oplevelser eller stress, til at give et billede af hvordan du bedst kan blive hjulpet til et bedre helbred via din kost.

Ud fra vores samtale og observation kan jeg hjælpe med at finde frem til ubalancerne hos dig og hvordan et forløb kan skræddersyes til dig. Det tager tid at indføre nye kostvaner og nogle gange kan det være svært, men jeg giver dig støtten, motivationen og opbakningen du behøver.

Vejledningen har en varighed på 60 minutter.

INFO! En kombination med Personlig Træning er oplagt i forbindelse med kostvejledning da de går hånd-i-hånd. Læs mere om Personlig træning

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

Luk menu