Gravid og Efterfødselstræning

Som uddannet fysioterapeut, kropsterapeut, personlig træning og underviser i Yoga og Pilates, tilbyder jeg træning under graviditeten og efterfødsel.

Jeg har stor erfaring med undervisning i dette felt både i form af personlig træning og holdtræning i yoga- og træningscentre samt online.

Jeg har særligt stor interesse indenfor gravid og efterfødselsfeltet og ønsker at støtte og hjælpe kvinder med at komme godt igennem graviditeten og tiden efter fødsel både fysisk og mentalt.

På mine gravidhold og 1:1 træninger kan du træne med under hele graviditeten, da jeg tilpasser træningen til den enkelte.

Efterfødselstræning på hold eller 1:1 vil typisk kunne opstartes 6-8 uger efter fødsel eller når du føler dig klar fysisk og mentalt. Her er din baby altid velkommen som jeg gerne aktiverer og bærer rundt på, så du kan få trænet så meget som muligt. Du kan deltage under hele din barsel, da jeg også her tilpasser træningen til alle niveuaer. 

På disse hold og 1:1 træninger, må man altid komme for sent og møde op præcis som man er. Der vil endvidere altid være fokus på det sociale med plads til snak og deling af tanker, følelser og oplevelser! 

Kontakt mig endelig for at høre mere eller for aftale og booking af en session eller et forløb! 

Luk menu