Om Bentholm Body & Mind

Mit navn er Ida Bentholm, og jeg er indehaver af Bentholm Body & Mind. Med min store interesse og passion for sundhed, velvære og sammenhængen mellem krop og sind blev klinikken opført i 2017. 

Min vision er…
Jeg har altid været fascineret af kroppen og
 har en stor interesse og styrke i at hjælpe mennesker der oplever udfordringer i krop og sind, med at finde frem til årsagerne bag. Mit slogan er derfor “Jeg behandler årsager – ikke symptomer”. Med min stærke indføling og empatiske evne sikrer jeg dig trygge rammer med fuld fokus på dig og din situation. Den vigtigste opgave er at møde dig, lige hvor du er. Hos mig er der plads og rum til alle!

Jeg har erfaring med…
Alle aldersgrupper fra 3 måneder til +90 år, herunder mange gravide samt børn og teenagere. Jeg har erfaring med mange forskellige problemstillinger herunder diverse fysiske skader, sygdomme og psykiske og mentale udfordringer som angst, uro, traumer, PTSD, spiseforstyrrelser, depression og stress. Men også klienter som ikke har direkte symptomer, men oplever en form for ubalance. 

Jeg hjælper dig med at skabe større kontakt til din krop og dit åndedræt, så du får mere ro i dit nervesystem og nemmere kan slå hovedet fra og få adgang til at mærke og lytte til din krop. 

Min baggrund er…
Personligt har særligt Body-SDS, mindfulness, meditation og yoga hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med uro, stress og angst til at slippe hovedet, skabe kontakt til kroppen og trække vejret ned i maven. Disse erfaringer ønsker jeg at give videre til mine klienter via mine ydelser.                                         

Jeg er uddannet fysioterapeut, Body-SDS terapeut, personlig træner samt kostvejleder som tilsammen udgør en høj professionalisme og bred viden om krop og psyke. Derudover er jeg uddannet instruktør i yoga, pilates og Body-SDS træning. 

Klinikken er netop genåbnet efter jeg i perioden 01.juni 2020 – 30.juni 2021 var ansat som behandler i Parken hos Body-SDS A/S.

Jeg videreuddanner mig løbende, da det giver mig motivation og inspiration samt for at kunne give mine klienter den bedst mulige oplevelse.

Ved siden af klinikken kan du møde mig på måtten i ‘Soul Fitness’ i København K, hvor jeg underviser i yoga, pilates, Body-SDS træning og selvmassage hver tirsdag og torsdag. 

Jeg håber vi ses!

Bedste hilsner,
Ida Bentholm

Uddannelser & Certifikater

Body-SDS Terapeut

Certificeret Body-SDS behandler. Body SDS A/S København Parken, 2019.

Fysioterapeut

Fysioterapeut, Professionsbachelor VIA University College, 2016.

Personlig Træner

Certificeret Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Fitness Institute, 2016.

Kostvejleder

Kostvejlederuddannelse, Fitness Institute, 2018.

Pilates Instruktør

Certificeret Matwork instruktør, Pilates CPH, 2017.

TRX Instruktør

Certificeret TRX Suspension Training Course og TRX Group Training Course intruktør, Active Aid, 2015.

yoga vesterbro logo

Yin Yoga og Mindfulness

Yin Yoga og mindfulness instruktør, Yoga Vesterbro, 2019.

RAB registeret

Registeret alternativ behandler, Dansk Behandlerforbund, 2020

EFTERUDDANNELSE:

Nakke kursus v. Nikolaj Foged, 2019.

Ryg 1 og 2 kursus v. Body SDS A/S – Parken, København, 2020.

Stress kursus v. Body SDS A/S – Parken, København, 2020.

Piskesmæld kursus v. Body SDS A/S – Parken, København, 2021.

Scoliose kursus v. Body SDS A/S – Parken, København, 2021.

Luk menu