Firmatræning

Ønsker I at optimere sundhed og velvære i jeres virksomhed?

Jeg tilbyder personligt skræddersyede træningsforløb tilrettelagt efter jeres ønsker og behov. Jeg brænder for at udvikle og optimere sundhed og trivsel på arbejdspladser og ikke mindst styrke det sociale sammenhold!

Stillesiddende arbejde kan ofte give spændinger og smerter i nakke/skulder området, hovedpine og nedsat energi. Som behandling er fysisk aktivitet i kombination med massage meget effektivt!

Virksomhedstræning er et effektivt værktøj til at optimere de ansattes fællesskab samt øge energi og velvære. Nyere forskning på området viser, at træning har stor succes særligt i forhold til at nedsætte stress, sygedage samt øge produktiviteten i arbejdstiden.

Som uddannet fysioterapeut, personlig træner og erfaren holdtræner, kan jeg tilbyde træning med høj kvalitet, udfordring og motivation.

Træningen foregår enten i sundhedshuset. Soul Fitness i Kbh K, hvor vi har to holdsale og træningsudstyr eller jeg kan komme til jeres virksomhed, hvis I har lidt gulvplads.

Herudover tilbyder jeg firmaaftaler i min klinik i Soul Fitness, hvor der vil være mulighed for Body-SDS kropsterapi, massage, fysioterapi og kostvejledning til gode priser efter aftale.

 

Kontakt mig endelig ved interesse eller ved spørgsmål til ovenstående.

holdtraening2
Luk menu