Personlig Træning

Ønsker du træning i mere rolige omgivelser uden store spejle, masser mennesker og maskiner du ikke helt ved hvordan du skal bruge? Savner du at blive motiveret, støttet og udfordret? Så er du landet det rigtige sted! Som passioneret holistisk træner, brænder jeg for at hjælpe mennesker med at opnå deres ønsker gennem motivation, støtte og indføling.

For mig skal træning være sjovt, og give dig energi og velvære. Jeg møder dig hvor du er i dit liv, og hjælper dig med at opnå langsigtede realistiske resultater, der giver dig velvære og energi. Vi træner med redskaber som TRX, træningsbolde, elastikker, håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. Træningen tilrettelægges efter den enkelte klient og er altid varierende, udfordrende og sjov. Jeg har særlig stor interesse og viden indenfor pilates, funktionel styrketræning, reformer træning, mobilitet og Body-SDS grundtræning.

Træningen foregår i en af vores 2 dejlige lyse store holdsale i det holistiske sundhedshus, Soul Fitness, hvor der er roligt og plads til alle. Personlig træning med mig er for alle uanset om du er ny indenfor træning, er gået i stå med træningen eller er vant til at træne. Jeg kan hjælpe dig uanset om dit mål kunne være vægttab, øget kondition, sundere livsstil, opnå styrke eller afhjælpe/forebygge skader. Jeg har dog en særlig stor interesse og styrke i, at hjælpe mennesker der har det svært med deres krop, med at finde frem til årsagerne bag. Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til, at du ikke behøver være på diæt eller kostplan for at opnå et varigt vægttab og en større glæde!

 

Kontakt mig endelig for en uforpligtende gratis samtale!

personlig_traening_soul2
Luk menu