Personlig Træning

Ønsker du træning i mere rolige omgivelser uden store spejle, masser mennesker og maskiner du ikke helt ved hvordan du skal bruge? Savner du at blive motiveret, støttet og udfordret? Så er du kommet til det helt rigtige sted 🧡🙌🙂

Hvad kan personlig træning gøre for mig?
Personlig træning er for alle uanset om du er ny indenfor træning, er gået i stå med træningen eller er vant til at træne.

Da der er stærk sammenhæng mellem krop og sind, har jeg særligt fokus på at hjælpe dig med at finde frem til, at du ikke behøver være på diæt eller kostplan for at opnå et varigt vægttab og en større glæde. Uanset om dit mål er vægttab, øget kondition, sundere livsstil, opnå styrke eller afhjælpe/forebygge skader, møder jeg dig hvor du er i dit liv og udarbejder en skræddersyet plan for dig til at opnå langsigterede realistiske resultater.

Som passioneret træner og fysioterapeut brænder jeg for at hjælpe mennesker med at opnå deres ønsker gennem motivation, støtte og indføling. Vigtigste af alt skal det være sjovt, give energi og velvære at træne sin krop! Dette sørger jeg for ved at kombinere min brede viden indenfor kroppen i træningen, herunder Body-SDS grundtræning, funktionel styrketræning, yoga og pilates øvelser.

Træningen indebærer elementer fra:

  • TRX elastikker (Total body Resistance Exercise – udnytter egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition)
  • Træningsbolde
  • Elastikker
  • Håndvægte og kettlebells
  • Egen kropsvægt
  • Sjippetorv
  • 6-Directions Sliders

Træningen har 60 minutters varighed og foregår i en af vores dejlig lyse store holdsale i sundhedshuset, Soul Fitness, hvor der er plads til alle. Du vil gå herfra med en følelse af at blive mødt, set og hørt samt have et smil på læben og en god følelse inden i.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale på telefon før du booker en time!

INFO! En kombination med Kostvejledning er oplagt i forbindelse med Personlig Træning da de går hånd-i-hånd. Læs mere om Kostvejledning her

DSC04111
Luk menu