Om Bentholm Body & Mind

Jeg hedder Ida Bentholm og er indehaver af Bentholm Body & Mind. Med min store interesse for sundhed, velvære og sammenhængen mellem krop og sind blev klinikken opført i December 2017.

Mit mål er…
Jeg har særlig stor interesse og styrke i at hjælpe mennesker der oplever udfordringer i krop og sind, med at finde frem til årsagerne bag. Mit slogan er derfor “Jeg behandler årsager – ikke symptomer”. Med min stærke indføling og empatiske evne sikre jeg dig trygge rammer med fuld fokus på dig og din situation. Den vigtigste opgave er at møde dig, lige hvor du er. Hos mig er der plads og rum til alle!

Jeg har erfaring med…
Alle aldersgrupper fra 3 måneder til 77 år, herunder mange gravide samt børn og teenagere. Jeg har erfaring med mange forskellige problemstillinger herunder diverse fysiske skader, sygdomme og psykiske udfordringer som angst, uro, traumer PTSD, depression og stress. Men også klienter som ikke har direkte symptomer, men føler at noget ikke er som det skal være.

Jeg hjælper med at italesætte de signaler og symptomer der kommer fra kroppen under en behandling. Ved at gøre dette skabes der kontakt til kroppen og åndedrættet, og du som klient får nemmere ved at komme i kontakt med dig selv, og fremover træffe de bedste valg, hvad end din udfordring er.

Min baggrund er…
Personligt har særligt Body-SDS, mindfulness, meditation og yoga hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med uro, stress og angst til at slippe hovedet, skabe kontakt til kroppen og trække vejret ned i maven. Disse erfaringer ønsker jeg at give videre til mine klienter via mine ydelser.

Jeg er uddannet fysioterapeut, autoriseret Body-SDS terapeut, mindfulnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder som tilsammen udgør en høj professionalisme og bred viden om kroppen og dens funktion. Derudover afholder jeg holdtræning i både Soul Fitness, Power House Cph og i Parken hos Body SDS A/S, hvor jeg underviser i pilates, funktionel styrketræning, yoga, selvmassage og Body-SDS grundtræning. Jeg videreuddanner mig løbende indenfor feltet, da det er vigtigt for mig at give mine klienter den bedste oplevelse og behandling.

Til dagligt arbejder jeg som Body-SDS behandler i Parken hos Body SDS A/S hvor du kan booke tid til en behandling. 

Jeg håber vi ses!

Bedste hilsner
Ida

 

 

Paa-knae-i-sandet3

Uddannelser & Certifikater

Body-SDS Terapeut

Certificeret Body-SDS behandler. Body SDS A/S København Parken, 2019.

Fysioterapeut

Fysioterapeut, Professionsbachelor VIA University College, 2016.

Personlig Træner

Certificeret Fitnessinstruktør og Personlig Træner. Fitness Institute, 2016.

Kostvejleder

Kostvejlederuddannelse, Fitness Institute, 2018.

Pilates Instruktør

Certificeret Matwork instruktør, Pilates CPH, 2017.

TRX Instruktør

Certificeret TRX Suspension Training Course og TRX Group Training Course intruktør, Active Aid, 2015.

yoga vesterbro logo

Yin Yoga og Mindfulness

Yin Yoga og mindfulness instruktør, Yoga Vesterbro, 2019.

RAB registeret

Registeret alternativ behandler, Dansk Behandlerforbund, 2020

Soul Fitness

Min klinik ligger i det holistiske sundhedshus, Soul Fitness i Skindergade i hjertet af København K. Dette er et unikt center med sin ro, charme, gode vibrationer og plads til alle.  Læs mere om, hvad der tilbydes af træning og behandlinger på linket herunder.

OBS! Det kræver ikke medlemskab I Soul Fitness at være kunde hos mig.d

Luk menu