Hvem er Bentholm Body & Mind?

Mit navn er Ida, jeg er 29 år og kommer oprindeligt fra Aarhus.

Jeg har altid haft stor interesse for sundhed og velvære og sammenhængen mellem krop og sind.

Som uddannet fysioterapeut, personlig træner og kostvejleder, savnede jeg den mere holistiske tilgang til kroppen, hvilket jeg fandt på Body-SDS kropsterapeut uddannelsen, hvor jeg er 3.års studerende og færdiguddannet til sommer.

Body-SDS har hjulpet mig utrolig meget i min egen historie med uro, stress og angst, til at slippe hovedet, skabe kontakt til kroppen og trække vejret ned i maven.

Jeg har fundet min rette hylde og nyder at kombinere min viden fra de forskellige uddannelser for at kunne hjælpe mine klienter bedst muligt.

Jeg har særlig stor interesse og viden indenfor pilates, funktionel styrketræning, reformer træning, mobilitet og Body-SDS grundtræning.

Personlig træning i Soul Fitness, er for dig som ønsker at træne i rolige omgivelser uden store spejle, mange mennesker og maskiner du ikke helt ved hvordan du skal bruge. Her træner vi med redskaber som TRX, træningsbolde, elastikker, håndvægte, kettlebells og egen kropsvægt. Træningen tilrettelægges efter den enkelte klient og er altid varierende, udfordrende og sjov!

 

ligger_paa_armene_sal
staar_i_klit_hjemmesideheader

Jeg arbejder som holistisk kostvejleder, og går ikke ind for stramme diæter og restriktioner. Jeg kan hjælpe dig uanset hvad dit mål måtte være, men jeg har særlig stor interesse og styrke i, at hjælpe mennesker der har det svært med deres krop, med at finde frem til årsagerne bag. Jeg kan hjælpe dig med at indse, at du ikke behøver være på diæt for at opnå et varigt vægttab og en større selvkærlighed.

Herudover kan jeg hjælpe dig, hvis du oplever gener, smerter eller ubalance i kroppen gennem fysioterapeutisk behandling (herunder massage). Sidst, men ikke mindst, tilbyder jeg massage og træning til gravide- og efterfødsel for at øge kroppens velbefindende før og efter din graviditet. Jeg kan med min stærke indføling og empatiske evner sikre dig trygge rammer med fuldt fokus på dig og din situation. Den vigtigste opgave for mig er at møde dig, hvor du er lige nu!

Der er mulighed for at indgå firmaaftaler til både træning, behandling og kostvejledning – kontakt mig endelig ved interesse.

Klinikken er placeret i det holistiske sundhedshus, Soul Fitness i København K (ca. 5 min gang fra Nørreport St.).

Det kræver ikke medlemskab i Soul Fitness at være kunde hos mig og derudover tilbyder jeg 10% rabat til studerende og Soul Fitness medlemmer.

Uddannelser & CertifikaterBody-SDS Terapeut (3. års studerende)

Under uddannelse til Body-SDS terapeut ved Body-SDS uddannelsen fra Oktober 2016 til Oktober 2019.

Fysioterapeut

Uddannet fysioterapeut (Professionsbachelor)
fra VIA University College i Aarhus i januar 2016.

Personlig Træner

Certificeret Fitnessinstruktør og Personlig Træner færdiguddannet i November 2016 ved Fitness Institute.

Kostvejleder

Uddannet kostvejleder ved Fitness Institute i Februar 2018.

Pilates Instruktør

Certificeret Matwork instruktør ved Pilates CPH i 2017.

TRX Instruktør

Certificeret TRX Suspension Training Course og TRX Group Training Course intruktør fra Active Aid i 2015.

Soul Fitness

Min klinik ligger i det holistiske sunhedshus Soul Fitness i Skindergade i hjertet af København K. Dette er et anderledes træningscenter, med ro, charme, gode vibrationer og plads til alle. Læs mere om, hvad der tilbydes af træning og behandling her

Soul Fitness

Skindergade 26, 1. sal

1159 Købbenhavn K

soul-logo
Luk menu